MAGAZINUL KARMA FOR MEN DIN IULIUS MALL, UNIVERSUL ELEGANŢEI MASCULINE

Karma for Men_04Karma for Men_02

 

Magazinul Karma for Men din Iulius Mall Iaşi este un incontestabil reper al rafinamentului masculin. Situat la etajul 2 al mall-ului, magazinul se adresează bărbaţilor cu personalitate, activi, care au nevoie de o imagine impecabilă în fiecare zi. Aici pot găsi costume care îmbină eleganţa tradiţională, cu ultimele tendinţe ale modei, la preţuri accesibile, începând de la 349 lei.

 

Experienţa de peste 12 ani pe piaţă garantează calitatea pieselor vestimentare şi profesionalismul personalului, atent şi gata să ofere cele mai bune sfaturi în materie de stil.

 

Magazinul pune la dispoziţia clienţilor ţinute complete, în funcţie de personalitatea, aspectul şi constituţia fizică, de la costume elegante, până la accesorii şi cel mai discret detaliu vestimentar. Cămăşi, cravate, curele, papioane, butoni sunt doar câteva dintre produsele pe care le veţi găsi aici, însă costumele reprezintă piesele de rezistenţă ale magazinului Karma for Men din Iulius Mall.

 

Toate produsele de îmbrăcăminte sunt definite prin croiala impecabilă, calitatea remarcabilă a materialelor, eleganţă şi stil, potrivindu-se perfect bărbaţilor profesionişti.