Antologia „Wild Cards”, îngrijită de George R.R. Martin, transformată într-o serie de televiziune

Antologia „Wild Cards”, formată din mai multe romane, nuvele și povestiri SF cu supereroi, ce a fost îngrijită vreme de 30 de ani de autorul romanelor din seria „Cântec de gheață și foc” („A Song of Ice and Fire”), George R.R. Martin, alături de Melinda Snodgrass, va fi transformată într-o serie de televiziune prin semnarea unui acord cu Universal Cable Productions, conform unui material publicat luni pe site-ul revistei Rolling Stone.

„Sunt mii de povestiri de spus din lumea Wild Cards, a declarat celebrul scriitor.

„Wild Cards este o serie de cărți, reviste de benzi desenate, jocuri… dar mai cu seamă este un întreg univers, la fel de mare, de divers și de interesant ca și universurile benzilor desenate Marvel și DC (deși puțin mai dur și în mod considerabil mai realist și mai consistent) populat de foarte multe personaje, atât importante cât și secundare”, a explicat el.

George R.R. Martin a mai precizat că această serie ar putea ajunge pe micile ecrane „în următorii doi ani”.

Antologia „Wild Cards” cuprinde 22 de volume și câteva mii de personaje, constituind un material sursă chiar mai ofertant decât seria de romane „Cântec de gheață și foc”, subliniază publicația citată.