„STUDENŢIA E O JUNGLĂ”. DACĂ EŞTI STUDENT, VÂNEAZĂ PREMIILE SALVATOARE DE LA IULIUS MALL!

 

 

Situat în inima unuia dintre cele mai mari campusuri studenţeşti din România, Iulius Mall Iaşi promovează un stil de viaţă tineresc şi dinamic, mereu în pas cu tendinţele. De aceea, în luna octombrie, Iulius Mall organizează o campanie dedicată tinerilor recent întorşi la studii.

 

Pentru că noul an universitar este abia la început, iar „studenţia e o junglă”, în perioada 14 octombrie – 5 noiembrie 2016, Iulius Mall îţi vine în ajutor şi te va recompensa cu premii salvatoare: contravaloarea cazării la cămin, petreceri la munte împreună cu prietenii, kit-uri de supravieţuire la facultate şi alte cadouri garantate.

 

Ştim că bugetul unui student este limitat şi atent împărţit. Tocmai de aceea, Iulius Mall s-a gândit la tine. Dacă eşti student, faci cumpărături în valoare de minimum 50 de lei şi te înscrii la tombola campaniei, ai şansa să câştigi zilnic, prin tragere la sorţi, contravaloarea unei luni de cazare în cămin, sub formă de CEC-uri cadou. Mai exact, vei avea la dispoziţie 300 de lei, pe care îi poţi cheltui după bunul plac.

 

Vrei să te împrieteneşti cu noii colegi sau îti doreşti să sărbătoreşti revederea cu cei mai buni prieteni? În fiecare sâmbătă şi duminică, poţi câştiga o excursie pentru şase persoane, la Casa Humor din frumoasa Bucovină

 

Alte 50 de cadouri garantate te aşteaptă zilnic, dacă te vei număra printre primii clienţi: căni tip termos pentru o cafea revigorantă, genţi pentru laptop, invitaţii în food court sau la cafenele, vouchere de cumpărături la magazinele din mall sau produse cosmetice.

 

În plus, primele 100 de persoane care vin la Iulius Mall în perioada campaniei, având carnetul de student validat pentru anul universitar 2016/2017, vor primi un kit surpriză de supravieţuire în studenţie.