USR amână pentru miercuri anunţarea candidaţilor

 

Uniunea Salvaţi România (USR) a amânat pentru miercuri după prânz anunţarea listelor de candidaţi la alegerile parlamentare, surse din interiorul formaţiunii declarând pentru MEDIAFAX că un singur ministru a mai rămas în discuţii pentru a fi posibil candidat pe 11 decembrie.”E un singur ministru cu care USR discută şi mai mulţi secretari de stat şi consilieri”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul formaţiunii conduse de Nicuşor Dan. Totodată, anunţarea candidaţilor a fost amânată pentru miercuri, deşi liderul USR declara duminică seara faptul că ”lista celorlalţi miniştri şi secretari de stat o veţi afla mâine (luni – n.r.)”.

Săptămâna trecută, Nicuşor Dan declara că formaţiunea pe care o conduce poartă discuţii cu cinci – şase miniştri şi secretari de stat din Guvernul Cioloş pentru a candida pe listele USR la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Până acum şi-a anunţat candidatura din partea USR secretarul de stat în Ministerul Economiei, care a şi demisionat din funcţie pentru a candida pentru un loc de deputat de diaspora.