Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitănescu, între 1 și 5 noiembrie, la Sala Teatrelli

Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitănescu va avea loc, în perioada 1-5 noiembrie, la Creart – Sala Teatrelli, informează un comunicat al organizatorilor transmis, luni, AGERPRES.
În cadrul evenimentului, organizat de Teatrul de Comedie și Primăria Municipiului București, vor fi prezentate cinci spectacole scrise și regizate de Rodica Popescu-Bitănescu.

În cele cinci zile de festival sunt programate spectacolele „Cinci femei de tranziție”, „Încă-i bine”, „Viață de cimitir”, „Triunghiul femeilor” și „Interesul poartă fesul”.

„Ce mare bucurie pentru mine, ce realizare profesională ca Festivalul de Dramaturgie să-mi poarte numele: Festivalul de Dramaturgie Rodica Popescu-Bitănescu. (…) Secretul succesului pieselor mele? Sunt simple și adevărate, relațiile personajelor sunt ca un nod gordian pe care spectatorii sunt invitați să-l desfacă și nu le va fi greu pentru că în piesele mele vorbesc despre ei, despre iubire, gelozie, trădare, credință, onoare, demnitate”, a declarat Rodica Popescu-Bitănescu, citată în comunicat.

Biletele se găsesc la Sala Teatrelli — Creart din Piața Alexandru Lahovari.

Cu o carieră de peste 50 de ani, actrița Rodica Popescu-Bitănescu este o legendă a teatrului și filmului românesc. Începând din 2000, artista își regizează propriile comedii.