MAGAZINUL U MAN ANIVERSEAZĂ 8 ANI DE PREZENȚĂ LA IULIUS MALL IAȘI, CU DOUĂ ZILE DE PETRECERI

 

În acest week-end, magazinul U MAN aniversează cei opt ani de prezență în Iași, la Iulius Mall, și organizează două petreceri la care îi așteaptă pe clienți și nu numai.

Vineri și sâmbătă, 31 martie și 1 aprilie 2017, U MAN a pregătit o serie de evenimente care să îi acompanieze la cumpărături pe clienții magazinului din Iulius Mall, dar și petreceri în cort, cu nume cunoscute din domeniul muzicii electronice.

Vineri, de la ora 18.00, sesiunile de shopping în magazinul U MAN, situat la etajul 2 al Iulius Mall, se vor realiza pe ritmurile antrenante ale SPZ și Matasar. În aceeași zi, de la ora 22.00, în cortul amenajat în parcarea Iulius Mall, va fi organizată o petrecere, unde invitați speciali vor fi Argatu’, Kaze Sound System, Enka/Alien și DJ Kamal/SKINY. Pentru petrecerea de vineri seară prețul biletelor este de 20 de lei, dacă sunt cumpărate în avans, și 30 de lei, în seara evenimentului.

Sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 16.00, cei prezenți în magazin vor fi acompaniați de muzica Steve, Spiratos și Dante, iar de la ora 22.00, petrecerea din cort îi va avea ca invitați pe Kozo, Miss I și CIPA. Prețul biletelor de intrare pentru cea de-a doua seară este de 25 de lei, dacă sunt achiziționate înainte, sau 35 de lei, la intrare.

Magazinul U MAN din Iulius Mall Iași este locul de referință pentru tinerii urbani, în căutare de echipament pentru skateboarding sau vestimentație pentru stradă.