PRIMUL MAGAZIN DIN ESTUL ȚĂRII AL BRANDULUI AMERICAN KIEHL`S S-A DESCHIS LA PALAS

 

 

 

Ieri, 30 mai 2017, în oferta de shopping a ansamblului Palas s-a adăugat Kiehl’s, farmacia și compania creatoare de produse de calitate superioară de îngrijire a pielii și a părului din New York. Magazinul de la parterul Atriumului Palas este primul deschis în regiunea de est a țării și cel de-al doilea din afara Capitalei, după ce brandul a inaugurat recent o locație în Iulius Mall Cluj.

 

Brandul Kiehl`s are la bază o moștenire de peste 165 de ani în cercetarea ingredientelor și testarea formulelor, oferind clienților produse profesionale de o calitate superioară pentru îngrijirea pielii și a părului. Clienților găsesc în magazinul Kiehl`s din Palas Mall creme, seruri și măști pentru față, unghii, corp și păr, destinate atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor. Obiectivul Kiehl`s este de a oferi consiliere clienților într-un mediu atent, educațional, pentru a le pune la dispoziție produsele de îngrijire a pielii testate și confirmate, realizate din ingrediente naturale, cu proprietăți multiple și beneficii în remediul unor afecțiuni.

Magazinul Kiehl`s din Palas Mall își întâmpină clienții cu o estetică aparte, similară  farmaciilor de tip colonial, în care sunt prezente elemente ce fac referire la rădăcinile new-yorkeze ale companiei. Fiecare specialist al pielii Kiehl`s cunoaște în detaliu tehnicile serviciilor companiei și a fost instruit nu doar cu privire la ingredientele din formule, ci deține cunoștințele pentru a prescrie tratamente specifice și rutine de îngrijire cu produse care oferă clienților soluții adaptate la nevoile lor.

 

Kiehl`s se diferențiază atât prin calitatea superioară a produselor, cât și prin inițiativa „testează înainte să cumperi”, conceptualizată inițial în anii `60, în magazinul original din East Village. Mai exact, clienții pot beneficia de consultații gratuite a tenului, în baza cărora se fac recomandări personalizate și li se oferă eșantioane de produse adaptate nevoilor lor.