VINO SĂ SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ CINCI ANI DE PALAS! CONCERT AL FILARMONICII IAŞI, FESTIVAL DE CREAŢIE VESTIMENTARĂ, COMPETIŢIE DE KENDAMA ŞI MULTE ALTE SURPRIZE

 

 

Pe 31 mai, ansamblul Palas aniversează cinci ani de la inaugurare, prilej de a sărbători alături de clienți prin patru zile cu numeroase evenimente, pentru întreaga familie, organizate în Atrium şi în superbul decor al parcului din inima Iaşului.

 

Joi, 1 iunie 2017, ansamblul Palas îi va sărbători pe copii, cărora le-a pregătit numeroase surprize de ziua lor: ateliere de gătit, mascote haioase, fashion show, demonstrații de navomodele, întâlniri cu cei mai amuzanți clovni, concursuri şi multe altele.

 

Vineri, 2 iunie, la Palas este ziua dansului şi a energiei. Distracţia va începe de la 0ra 11.00, pe gazonul din parc, acolo unde pasionaţii jocului de îndemânare kendama sunt aşteptaţi la o competiţie antrenantă. Vor avea ocazia să îşi demonstreseze măiestria şi să îl cunoască pe Oase, campionul naţional la kendama, care va fi la Palas alături de Alpha și Shao, jucători profesioniști din România. Înscrierile se vor face la fața locului, între orele 11.00 și 12.30.

 

Ansamblul urbanistic a pregătit momente aparte şi în Atriumul Palas Mall, acolo unde va trona misterioasa Cutie a Surprizelor Aniversare. Vineri, sâmbătă şi duminică, la orele 13.00, 14.00, 15.00 şi 17.00, cutia va dezvălui un nou cadou oferit ieșenilor.

 

Pregătiţi de dans? De la ora 19.00, în parcul Palas, cei mai curajoși prichindei se vor „duela” în pași de dans, la Just Dance Show, concurs care foloseşte faimosul joc video îndrăgit de milioane de utilizatori. Copiii pasionaţi de dans vor imita coregrafiile de pe ecranul gigant și vor fi premiați pentru talentul lor.

 

Ziua de sâmbătă, 3 iunie, este dedicată muzicii. Cutia Surprizelor îi va uimi pe cei din Atrium şi îşi va dezvălui cadourile la oră fixă, în intervalul 13.00 – 17.00. Ce poate fi mai amuzant decât nişte arlechini puşi pe şotii? De la ora 18.00, comicele personaje îi vor distra pe ieşenii ieşiţi la plimbare prin parcul Palas.

 

Seara de sâmbătă se va încheia cu un regal de muzică, oferit de Filarmonica „Moldova” Iaşi, care a pregătit un concert dedicat aniversării a cinci ani de la inaugurarea ansamblului Palas. Astfel, de la ora 19.00, în decorul aparte oferit de parcul Palas şi Palatul Culturii va răsuna „Bucuria Muzicii”. Artiştii vor încânta publicul cu un repertoriu aparte, compus din creaţii de Verdi, Bizet, Wagner, Puccini şi mulţi alţii.

 

Palas dedică ziua de duminică artelor. Din nou, Cutia Surprizelor Aniversare din Atrium va impresiona publicul cu momentele sale magice, în intervalul orar 13.00 – 17.00. În parc, de la ora 18.00, păpuşi uriaşe, acrobaţi şi oameni pe catalige vor completa atmosfera festivă şi relaxantă.

 

Seara, de la ora 19.00, pe scena din parc va avea loc cea de-a doua ediţie a Festivalului de Creație Vestimentară „ART EAST” Iaşi, organizată de Casa de Cultură a Studenților, în parteneriat cu Asociaţia Veilss și Academia Show Models. Evenimentul reprezintă o manifestare cultural-artistică la nivel național, sub formă de competiție, la care participă tineri designeri şi modele din cadrul caselor de cultură din țară. Astfel, designeri aflaţi la început de drum, din Galați, Bucureşti, Craiova, Iași, Braşov, Cluj-Napoca şi Chișinău, îşi vor prezenta creaţiile vestimentare în faţa publicului ieşean, iar la final, cei mai talentaţi vor fi premiaţi. Invitatul special al evenimentului este stilistul Alin Gălăţescu. În cadrul festivalului se va organiza şi expoziția „Grădina zânelor – expresie și culoare”, cu lucrări ale copiilor cu nevoi speciale din cadrul Şcolii „I.Holban”, sub îndrumarea profesorului coordonator Cristina Ichim și cu sprijinul Clubului de Arte Vizuale ConceptArt Iaşi, din cadrul Casei de Cultură a Studenților.

 

Programul complet al evenimentelor dedicate celor 5 ani Palas poate fi vizualizat pe www.palasmall.ro.