L`ARTE DONNA CARINA: O NOUĂ LOCAȚIE ÎN PALAS MALL, CU SERVICII COMPLETE

L`Arte Donna Carina Palas Mall 02 L`Arte Donna Carina Palas Mall 01De curând, L’Arte Donna Carina Beauty Center își așteaptă clienții într-o nouă locație în Palas Mall, oferind un confort sporit și servicii profesionale de înfrumusețare și întreținere corporală extinse.

Noua locație L’Arte Donna Carina se află la etajul 1 al Atriumului Palas Mall și a fost special amenajată pentru ca toți cei care îi trec pragul să beneficieze deservicii la cele mai înalte standarde, dar și de o atmosferă prietenoasă și relaxantă. Centrul pune la dispoziția clienților echipamente și tratamente de ultimă generație în domeniu, asigurând astfel o calitate superioară a pachetului de servicii. Propunerile în materie de înfrumusețare ale L’Arte Donna Carinase adresează atât femeilor, cât și bărbaților, indiferent de vârstă.

Clienții L’Arte Donna Carina care vor frizuri sau coafuri în trend vor beneficia de întreaga atenție a hair stiliștilor și vor primi consultanță în identificarea look-ului potrivit personalității și fizionomiei lor. Echipa centrului din Palas Mall este formată din profesioniști, specializați în tehnicile de tuns, aranjare a părului sau aplicare de extensii naturale. Tot aici, clientele pot beneficia de tratamente cosmetice pentru vitalitatea, fermitatea și hidratarea tenului, dar și delifting facial nechirurgical, obținut cu ajutorul microcurenţilor combinei cosmetice de ultimă generaţie sau a colagenului marin. În plus, pot opta și pentrutatuajul sprâncenelor și al conturului buzelor. Iar dacă vor un machiaj profesionist, make-up artiștii L’Arte Donna Carina folosesc cele mai bune produse și tehnici moderne.

Noua locație din Palas Mall vine în întâmpinarea clienților și cu un pachet complet de servicii pentru înfrumusețare și întreținere corporală. Cei care vor să aibă o ținută de invidiat pot opta pentru diferite tipuri de masaje eficiente: reflexogen, anticelulitic sau de relaxare. La acestea se adaugă epilarea laser, care se realizează cu cel mai avansat aparat în domeniu.

L’Arte Donna Carina Beauty Center, de la etajul 1 al Atriumului Palas Mall, le oferă clienților confort și rafinament, pentru ca frumusețea lor interioară să se reflecte și în exterior.