COMEDIA „GAIȚELE” SE VA JUCA VINERI, PE SCENA AMFITEATRULUI PALAS

 După inaugurarea Amfiteatrului Palas cu spectacolele care au încântat publicul în zilele 8 – 10 septembrie 2017, invitația la teatru continuă și pentru week-end-ul care urmează. Agenda Amfiteatrului Palas păstrează nota comică a producțiilor puse în scenă și îi invită pe iubitorii de teatru la o capodoperă dramaturgică: „Gaițele”. Pentru copii, programul include spectacolul „Peter Pan”.

Vineri, 15 septembrie, ora 20.00, o nouă comedie spumoasă va fi pusă în scenă laAmfiteatrul Palas„Gaițele” reprezintă una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești. Satira socială va stârni hohote de râs prin situațiile de mare forță dramatică, ce degajă o energie uriașă. Personajele principale din spectacolul„Gaițele”, în regia lui Cătălin Baciu, vor prinde viață prin reprezentațiile unor mari actrițe:Carmen Tănase, Florina Cercel, Virgina Rogin și Carmen Ionescu.

Duminică,  17 septembrie, invitația la teatru este pentru prichindei. De la ora 10.00, copiii sunt așteptați la spectacolul „Peter Pan”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, o producție a Ateneului Iași. Alături de Peter Pan și de alte personaje haioase, fioroase sau inocente, cei mici vor porni spre o țară a visurilor și a întâmplărilor minunate. Din distribuție fac parte: Codrin Dănilă, Cezara Fantu, Nicholas Kerezsy, Teodor Giurcanu, Erica Moldovan, Andrei Ciobanu, Ana Hegyi, Vlad Baba, Arun Cotic, Dragoș Maftei, Marian Nechifor și Ionel Apetrei

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Amfiteatrul Palas are o capacitate de aproximativ 460 de locuri și va găzdui evenimente variate, de la piese de teatru, spectacole de tip muzical sau de stand-up comedy, până la teatru pentru copii, concerte de muzică şi multe alte acte artistice. Partener cultural al Amfiteatrului Palas este Raiffeisen Bank.