120 DE ANGAJAȚI AI COMPANIILOR DIN CLĂDIRILE DE BIROURI UBC PALAS AU PLANTAT 3.000 DE COPACI, ÎNTR-O ZONĂ DIN APROPIEREA IAȘULUI

Ce poți face într-o zi de sâmbătă însorită? Să contribui la protejarea mediului plantând copaci! Acesta a fost planul a peste 120 de angajați ai companiilor cu sedii în clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Palas Iași, care au acceptat invitația de a participa la acțiunea de împădurire „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!”.

 

O pădurice cu 3.000 de puieți de gorun înverzește, începând de sâmbătă, 14 aprilie 2018o zonă din satul Poieni, comuna Schitu Duca, printr-o inițiativă a United Business Center Palas Iași și a Asociației Alternativa UrbanăPeste 120 de tinericare își desfășoară activitatea în clădirile de birouri din ansamblul din centrul orașului și-au dedicat ziua de week-end unui scop nobil, de a contribui la protejarea mediului înconjurător. Voluntarii au găsit motive de bucurie în demersul lor de a da viață unui areal din județul Iași și, timp de șase ore, au pus mâna pe lopeți pentru a planta copăceii. Arborii au fost puși la dispoziție de Direcția Silvică Iași, din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor ROMSILVA. Pe lângă muncă, participanții s-au delectat și cu peisajele pe care natura le oferă primăvara.

 

Acțiunea „Un arbore plantat, o șansă pentru un viitor curat!” s-a aflat la cea de-a doua ediție, după cea din noiembrie 2017, atunci când alți 2.500 de copaci au fost sădiți în aceeași zonă. Inițiativa este organizată de United Business Center exclusiv pentru angajații companiilor din clădirile de birouri din ansamblul Palas Iași și, pentru că s-a bucurat de succes, va continua cu noi apeluri de mobilizare pentru împădurirea vecinătăților Iașului.

 

Ansamblul Palas sprijină și susține inițiativele care au ca scop protejarea mediului înconjurător și economisirea resurselor. Compania IULIUS este preocupată în permanenţă de alinierea proiectelor sale la standardele internaţionale de sustenabilitate. În acest sens, toate clădirile de birouri United Business Center din ansamblul Palassunt proiectate și dezvoltate să respecte cele mai performante tehnologii şi norme pentru clădiri verzi.