CEL MAI MARE MAGAZIN DIN REGIUNE AL BRANDULUI INTERNAȚIONAL DE FASHION ORSAY S-A INAUGURAT ÎN IULIUS MALL IAȘI

 

Iulius Mall Iași și-a completat portofoliul de retail cu un nou magazin al brandului Orsay. Destinația inaugurată vineri, 25 mai 2018, este dedicată doamnelor și domnișoarelor pasionate de modă, pentru care propune ținute în tendințe, de seară, office sau casual.

Magazinul Orsay ocupă o suprafață de aproximativ 290 mp, la parterul Iulius Mall Iași, și este cel mai mare din regiunea de nord-est. Cu o experiență de peste 40 de ani, Orsay propune ținute feminine, create în ton cu trendurile în modă, care să le ofere clientelor inspirație pentru a-și exprima personalitatea. Colecțiile brandului de fashion includ piese vestimentare pentru toate stilurile, cu accent pus pe rochii, simbol al feminității, pe care doritoarele le găsesc într-o varietate de modele, culori și imprimeuri. Pe lângă articolele de îmbrăcăminte, precum blugi, pantaloni, fuste, jachete, cămăși, bluze și tricouri, pe rafturile magazinului Orsay se regăsesc și numeroase propuneri de accesorii, de la eșarfe, curele și genți, până la bijuterii și parfumuri.

Orsay este prezent cu peste 680 de magazine în 33 de țări, gestionând întregul lanț, de la design și producție, până la vânzare. Pe lângă noul magazin din Iulius Mall Iași, brandul mai este prezent în rețeaua națională de centre comerciale Iulius Mall cu locații în proiectele din Timișoara și Cluj-Napoca.

Despre Iulius Mall Iaşi

Iulius Mall Iaşi a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureştiului şi al doilea din ţară. Destinaţia de shopping care a dat startul unui nou stil de viaţă include 200 de magazine ale unor renumite branduri internaţionale, cinematograf multiplex Cinema City, o zonă de food court, supermarket Carrefour Market, restaurante, cafenele, cofetării, club de bowling şi biliard, precum şi un spaţiu de joacă pentru copii.