Platforma România 100: Modificarea legislaţiei penale este un mesaj dur împotriva mediului de afaceri

Platforma România 100 susţine apelul mediului de afaceri care s-a arătat „extrem de îngrijorat” de iniţiativele legislative de modificare a numeroase legi, inclusiv a Codurilor penale, modificări care pun ţara noastră pe o traiectorie „descendentă” din punct de vedere social şi economic şi „afectează substanţial” mediul de afaceri.

„Toate modificările legislative adoptate de Parlamentul României, cu ignorarea protestelor masive ale organismelor profesionale, ale mediului de afaceri şi societăţii civile, a avertismentelor organismelor internaţionale şi a partenerilor europeni, pun în pericol stabilitatea economică a României, generează neîncrederea investitorilor şi periclitează dezvoltarea sustenabilă a ţării noastre”, precizează joi Platforma România 100, într-un comunicat postat pe site-ul propriu.

Potrivit sursei citate, de 18 luni Guvernul şi Parlamentul „neglijează” problemele importante ale ţării, „concentrându-se pe modificările legislaţiei penale”.

„Platforma România 100 consideră că începând de ieri, 4 iulie 2018, avem la conducerea ţării nu doar un guvern anti-business, dar şi un Parlament care lucrează împotriva intereselor contribuabililor oneşti şi a mediului de afaceri”, precizează comunicatul citat. AGERPRES/