Breaking News

BRANDURI RENUMITE DIN SPANIA, PRECUM DESIGUAL ȘI CRISTIANO RONALDO, ÎN NOUL MAGAZIN MBFASHION, DIN IULIUS MALL

 

 

Joi, pe 12 iulie 2018, în Iulius Mall Iași s-a inaugurat un nou magazin dedicat iubitorilor de modă. MBFashion aduce mai aproape de publicul ieșean branduri spaniole renumite, ale căror propuneri dau tonul în tendințe și care se remarcă prin calitate și design modern.

 

Situat la etajul 1 al Iulius Mall Iași, în proximitatea Meli MeloMBFashion este unmagazin de tip multibrand, care propune articole ce poartă semnătura unor mărci renumite din Spania, dedicate femeilor, bărbaților și copiilor.

Pe rafturile noii locații, clienții care urmăresc trendurile actuale și pun preț pe calitatea pieselor vestimentare din garderobă găsesc articole ale brandului Desigual, recunoscut pentru croiurile aparte și imprimeurile în nuanțe intenseRochiile, bluzițele, pantalonii, sacourile sau fustele pentru doamne și domnișoare, ținutele casual pentru bărbați și articolele vestimentare pentru copii din colecțiile Desigual se remarcă prin designul colorat și unic, inspirate din cultura pop, dar și din tradiția artizanilor spanioli și din arta stradală. Și accesorii și încălțăminte de la renumitul producător din Barcelona sunt disponibile la MBFashion.

Tot aici, domnii găsesc articole premium special dedicate lor cu semnătura Cristiano Ronaldo Underwear. Oferta continuă și cu o varietate de modele de flip flaps, propuneri ale brandului brazilian Havaianas, specializat în crearea de încălțăminte de vară și de plajă.

MBFashion din Iulius Mall Iași este destinația de shopping pentru pasionații de modă, indiferent de vârstă, ce își doresc în garderobă piese aparte, care să le reflecte personalitatea și stilul modern.