SPECTACOL DE STAND-UP COMEDY ȘI FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „MUSIC FOR KIDS”, LA PALAS

 

Divertisment și muzică. De asta vor avea parte clienții ansamblului Palas, în aceste zile. Cei pasionați de umor sunt invitați la un spectacol de stand-up comedy, la Amfiteatrul Palas, iar melomanii au prilejul de a asculta vocile unor tineri talentați, la MusicForKids International Festival.

 

Joi, pe 2 august 2018, de la ora 21.30, iubitorii de stand-up comedy sunt invitați la un spectacol cu Teo, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România. Teo a debutat în domeniu în urmă cu 14 ani, iar materialele sale sunt virale pe internet, cucerind publicul prin stilul vesel, autoironic și bine documentat al glumelor. Biletele pot fi achiziționate de la Candy Bar din incinta Amfiteatrului Palas sau online, pe site-ul www.palasmall.ro ori www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 3 – 5 august 2018, parcul Palas va găzdui cea de-a IX-a ediție a MusicForKids International Festival. Pe scenă vor urca cele mai bune voci tinere ale României, dar și din țări precum: Israel, Italia, Turcia, Bulgaria, Malta, Franța, Kirghisztan, Rusia șiRepublica Moldova. Competiția muzicală începe vineri, de la ora 17.00, iar sâmbătă, în a doua zi de concurs, micii artiști vor oferi spectacol începând cu ora 18.00Duminică, de la ora 17.00, va avea loc gala de premiere. Pe lângă secțiunea de concurs, MusicForKids International Festival va include și recitaluri ale unor artiști la început de carieră. Printre invitații speciali ai acestei ediții se numără și Iuliana Beregoi, cea mai iubită tânără artistă a momentului. Evenimentul este organizat de Asociația MusicForKids, în parteneriat cu Palas Iași și Mixton Music.

În plus, continuă promoțiile de vară de până la 70% în magazinele brandurilor prezente în Palas Mall.