PSRM s-a lansat în cursa electorală

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) s-a lansat astăzi în campania electorală pentru scrutinul parlamentar din 24 februarie, transmite MOLDPRES.

În cadrul evenimentului, mai mulți deputați și consilieri locali din partea PSRM au ținut discursuri electorale. La manifestare nu a fost prezent președintele formațiunii, Zinaida Greceanâi.

„Cetățenii trebuie să aibă o viață mai bună și un trai decent, de aceea votați socialiștii. Declarăm cu responsabilitate că toți reprezentanții și candidații PSRM vor respecta toate normele de drept pe parcursul întregii campanii electorale”, a spus secretarul PSRM, Ion Ceban.

Totodată, socialiștii au anunțat că acțiuni de lansare în campanie au loc și în mai multe raioane ale țării. Potrivit acestora, începând de astăzi, agitatorii PSRM vor începe să distribuie platforma electorală a partidului.

Tot astăzi în campania electorală s-a lansat și Partidul Democrat din Moldova.

Azi a început campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Agitația electorală poate fi făcută doar de către concurenții înregistrați în cursa electorală. Este vorba de: Partidul Democrat din Moldova, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS”, Partidul Comuniștilor din R. Moldova, Partidul „ȘOR”, Partidul Nostru, „Mișcarea Populară Antimafie”, Partidul Național Liberal și Partidul Politic „Voința Poporului”. Totodată, dosarele a șase concurenți se află în proces de examinare.