ACCESORII NOSTIME PENTRU ORICE PETRECERE, LA NOUL MAGAZIN BOOM DIN IULIUS MALL

 

 

Te pregăteşti de un super party şi vrei să îţi accesorezi ţinuta într-un mod cât mai creativ şi haios? Sau organizezi pentru prietena ta petrecerea burlăciţelor? Cauţi articole simpatice cu desenele animate preferate ale celui mic? Află că la Iulius Mall s-a deschis, de curând, primul magazin din Iaşi special destinat articolelor pentru petrecere şi evenimente.

Indiferent că planifici aniversarea prichindelului tău sau te pregăteşti de o petrecere tematică, de nuntă sau de botez, magazinul BOOM de la parterul Iulius Mall te aşteaptă cu o gamă variată de articole, care vor transforma orice eveniment într-unul distractiv şi memorabil.

În noul magazin, vei găsi baloane cu diverse modele, cu heliu şi nu numai, confetti, coifuri, accesorii pentru petrecerea burlăciţelor, felicitări, şerveţele şi pahare imprimate cu mesaje tematice sau personaje îndrăgite de copii, bannere, lumânări, cutiuţe şi pungi de cadouri, mărturii de botez, articole pentru surprize şi multe altele. BOOM s-a gândit şi la cei cărora le place să se fotografieze în ipostaze amuzante, alături de cei dragi, astfel că pot cumpăra de aici numeroase accesorii nostime.

 

Magazinul BOOM este situat la parterul Iulius Mall, în proximitatea Starnet.