„TEEN SPIRIT” – NOUL CATALOG FASHION LANSAT DE IULIUS MALL IAȘI


Marea ta pasiune este moda? Ai o personalitate puternică și modul tău preferat de exprimare este garderoba? Găsește inspirație în noul catalog online fashion lansat de Iulius Mall Iași – „Teen Spirit”.

Știm că ești conectat la tot ce este nou în materie de tendințe și că îți dorești să fii un trend setter în peisajul urban. În acest sezon, Iulius Mall Iași te ajută să-ți găsești propriul stil și să-ți spui povestea în cel mai original mod. De curând, a fost lansat „Teen Spirit”, catalogul fashion ce surprinde noutățile din modă și care dezvăluie piesele disponibile în noile colecții ale brandurilor preferate de pasionații de shopping. Outfit-urile propuse dedesignerul Simona Semen sunt în ton cu preocupările tinerilor, punând în prim-plan spiritul energic, nonconformist, creativ și îndrăzneț al acestora. Te invităm să te inspiri, să fii autentic și curajos în a-ți crea propriul stil!

Răsfoiește paginile dedicate în totalitate trandurilor actuale, în care găsești idei cu personalitate, și vezi ce te caracterizează! Cele mai cool piese vestimentare și accesorii spectaculoase au fost selectate de la brandurile mult îndrăgite din Iulius Mall Iași: Koton, Terranova, Orsay, BSB, Intersport, Sport Vision, Il Passo,  Medea, Meli Melo.

Pregătește-te pentru un sezon „Teen Spirit”, la Iulius Mall Iași!