#Unde ne vedem? – La Tucano Coffee din Iulius Mall Iași!

Cauți un loc în care să evadezi din cotidian? Vino la Tucano Coffee, în Iulius Mall Iași! Invită-ți prietenii și transformă o zi obișnuită într-una deosebită!

Tucano Coffee a măcinat cele mai aromate boabe pentru a-ți face cafeaua perfectă. O varietate impresionantă de rețete preparate prin diferite metode, inclusiv sortimente răcoritoare, te așteaptă să îți ofere cel mai delicat și revigorant moment al zilei. Fie că preferi băuturile clasice de cafea, fie că vrei să experimentezi arome și gusturi de sezon, la Tucano Coffee ai o multitudine de opțiuni, din care îți va fi greu să alegi.

Dacă ești unul dintre iubitorii de cafea ce vor să se bucure de cât mai multă savoare, poți opta și pentru un desert. Delicii precum tarte și cheesecake-uri preparate cu la fel de multă dragoste completează perfect gustul „relaxării”.

Tucano Coffee nu se distinge doar prin calitatea înaltă a preparatelor sale, ci și printr-o atmosferă prietenoasă, un cadru ieșit din tipare și servicii ireproșabile. De aceea, locația este ideală pentru a petrece timp cu cei dragi, a citi o carte bună sau a lucra la proiecte, pentru că aici ideile prin contur mai ușor, în compania licorii negre.

Love. Peace. Coffee este îndemnul Tucano Coffee, pe care te invităm să îl cunoști și să îl  experimentezi!