Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în R. Moldova

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția generală comunicare și relații publice a Legislativului.

Președintele Parlamentului a reiterat determinarea autorităților de a continua și impulsiona reformele în Republica Moldova. Potrivit Zinaidei Greceanîi, noul guvern și-a asumat să implementeze proiectele demarate în termeni restrânși.

Speakerul a subliniat respectarea în continuare a angajamentelor asumate în fața partenerilor externi și a menționat că pe proiectele benefice societății va fi continuată cooperarea cu blocul ACUM, menționând că acesta nu va fi atacat.

Oficialii au discutat situația social-politică din țară, precum și teme de actualitate de pe agenda relațiilor bilaterale, inclusiv continuarea reformei justiției conform rigorilor internaționale. Părțile au subliniat deschiderea pentru dezvoltarea bunei colaborări.