PROVOACĂ-NE SĂ-ȚI OFERIM EXPERIENȚELE MULT DORITE! PALAS EȘTI TU!

În ultimii șapte ani, Palas reprezintă atracția numărul unu din regiune când te gândești la shopping, relaxare, distracție și, pentru mii de persoane, locul de muncă. Pentru prima dată în țară, un ansamblu mixt întreabă în mod direct comunitatea ce așteptări are. Brandul preferat, un job mult dorit, o sursă inedită de divertisment? Te provocăm să ne provoci!

„Târguri caritabile”, „ateliere de gătit”, „un loc de joacă pentru copii”, „spațiu de coworking”, „sală de sport și SPA”, „expoziție și facilități pentru animale de companie”, „campanie de donare haine”, „fotolii pe gazon în timpul verii”, „mai multe campanii cu premii, pentru că ne plac”, „Ziua Alimentației Sănătoase”, „cinema”, „escape room”, „magazin de închirieri haine”, „stand de nutriție în food court”,„plimbări cu balonul cu aer cald” și alte branduri internaționale, precum Victoria`s Secret, Peek & Cloppenburg, Reserved, Mohito, Forever 21, Primark, Taco Bell etc. sunt doar o mică parte dintre sugestiile clienților. Aproximativ 500 de persoane ne-au scris deja ce își doresc. Este rândul tău să te faci auzit! Până pe 15 decembrie 2019, spune-ne cea mai grozavă idee pe care vrei să o întâlnești la Palas, online, accesând link-ul http://www.palasmall.ro/wish, sau la punctul special amenajat în Palas Mall, în zona Guess.

Palas este în permanență conectat la tot ce este nou pe piață și deschis la concepte inedite, pentru a-ți oferi cele mai frumoase experiențe. Indiferent cât de trăznită, neauzită sau neașteptată ar fi ideea ta, asigură-te că va fi cunoscută! Adaugă pe lista cu dorințe de îndeplinit experiența wow pentru ai tăi, serviciul care îți lipsește, magazinul pe care îl aștepți de mult, artistul preferat și, de ce nu, ceva la care nu ne-am gândit încă.

Anual, peste 18,7 milioane de persoane vizitează Palas, aproape cât întreaga populație a României, și ne dorim ca timpul petrecut în ansamblul din centrul orașului să le depășească așteptările. Ca urmare a recenziilor foarte bune din partea turiștilor, obținute în ultimii cinci ani consecutivi, în 2019, ansamblul Palas a primit Certificatul de Excelență „Hall of Fame” din partea TripAdvisor®, cel mai mare website de turism din lume.

Tu faci parte din Palas și, împreună, definim cum arată viitorul!