IAȘI RECICLEAZĂ ALĂTURI DE IULIUS MALL ȘI RECYCLE INTERNATIONAL!


Luna cadourilor ne invită să îi oferim și mediului înconjurător în dar efortul nostru de a-l proteja, însă nu doar acum, ci constant. Până pe 8 decembrie 2019, Iulius Mall Iași și Recycle International vor demara o campanie de reciclare a deșeurilor durabile, iar ieșenii sunt așteptați să se alăture acestei initiațive.

În parcarea principală a Iulius Mall va fi amplasat, până pe 8 decembrie, un container unde toți cei care au produse electrice și electronice pe care nu le mai folosesc le pot depozita. Deșeurile astfel colectate nu vor mai ajunge în natură și nu vor mai polua cu substanțe toxice, ci vor fi tratate și reciclate conform standardelor în vigoare. 

Aici pot fi aduse echipamente de mari dimensiuni, cum ar fi mașini de spălat rufe și vase, aragazuri, cuptoare electrice, boilere, distribuitoare automate, echipamente sportive, echipamente de iluminat mari, fotocopiatoare mari, dar și alte electrocasnice. O altă categorie este cea de echipamente informatice și de comunicații – laptop-uri, calculatoare imprimante, faxuri, tastaturi, echipamente IT, mașini de scris, telefoane fixe și altele de acest tip. Vor mai fi colectate electrocasnice mici, scule electrice și unelte, telefoane mobile GSM, dar și panouri fotovoltaice.

Evenimentul are loc în colaborare cu Recycle International, o companie al cărei domeniu de activitate este colectarea deșeurilor nepericuloase de la persoane fizice și de la cele juridice.

Ai și tu un telefon sau o mașină de spălat nefuncționale care îți ocupă spațiul acasă? Vino cu ele în parcarea Iulius Mall Iași și contribuie la un „mâine” mai curat!