„CELEBRATING GIRLS POWER” CU O SESIUNE DE SHOPPING ÎN VALOARE DE 1.000 DE EURO, LA IULIUS MALL IAȘI


Luna în care primăvara începe să își facă simțită prezența este despre femeile de pretutindeni. La Iulius Mall Iași serbăm ziua de 8 martie într-un mod aparte. Premii și alte surprize te așteaptă să le descoperi pentru că meriți un cadou special și să primești tot ce este mai bun!

În perioada 5 – 8 martie 2020, campania „Celebrating girl power” va da start primăverii în Iulius Mall Iași. Dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei în magazinele Iulius Mall, vei primi un premiu care constă în produse cosmetice de la Makeup Shoprujuricreioane de buzeprimerepalete de fardurimascaraseturi de pensule, bureței de machiaj sau măști de față. Tot ce trebuie să faci este să mergi la Centrul Infosă înregistrezi bonul și să îți iei cadoul.

Totodată, știm cât de important este pentru o femeie să își reînoiască garderoba. De aceea toate participantele înregistrate la Centrul Info intră automat la tombola pentru marele premiu: o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de euro. Premiul este acordat sub forma unor cecuri cadou, pe care câștigătoarea le va putea folosi în toate magazinele Iulius Mall Iași. Extragerea va avea loc luni, 9 martie.

Anul acesta, de ziua Mondială a Femeii, Iulius Mall Iași le sărbătorește pe cele care fac dintr-o sesiune de shopping o adevărată experiență. Până pe 8 martie, le vei cunoaște pe consultantele brandurilor tale preferate prin campania #IuliusgirlzÎn fiecare zi, vei descoperi o Iulius girl căreia îi vom ura „La mulți ani!” printr-o postare pe rețelele de socializare.

Vino în Iulius Mall Iași și lasă-te premiată!