Un jurnalist MOLDPRES s-a tratat de COVID-19

Chişinău, 24 iun. /MOLDPRES/. Un fotoreporter al IP AIS MOLDPRES a luptat cu noul Coronavirus 21 de zile, însă nici pe patul de spital nu s-a despărțit de unealta sa de muncă realizând un  amplu fotoreportaj despre angajații din sistemul medical dar și despre situația din spitale, comunică MOLDPRES.

Nici chiar atunci când virusul i-a testat serios sănătatea, jurnalistul nu a  încetat să își facă meseria și a surprins cadre rare cu medicii de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din capitală implicați în lupta cu  COVID-19.

“21 de zile. E mult sau puțin? Mi s-a părut foarte mult, dar mulțumim Domnului și medicilor, au trecut și deja e bine și sunt acasă. Stimă și respect, dragi Medici”, a scris Mihai Vengher, pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, până la ziua de astăzi bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 15078 cazuri. Dintre acestea, 8400 de pacienți deja s-au vindecat, iar 495 au pierdut lupta cu virusul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.