VINO LA IULIUS MALL SĂ-ȚI PREGĂTEȘTI GARDEROBA DE VARĂ CU CELE MAI COOL ȚINUTE! PROMOȚII DE PÂNĂ LA 70%

 

 

Zilele toride aduc promoții estivale în magazinele din Iulius Mall Iaşi. Reducerile de până la 70% te ajută să-ți faci bagajul pentru vacanță, dar și să fii în tendințe în această vară.

 

Nu rata ocazia de a-ți completa garderoba cu piesele preferate din colecțiile verii! Ai reduceri de până la 70% la Terranova și One Star Fashion. Cu până la 50% au scăzut preţurile la magazinele BSB, Koton, Motor, Mari-k şi Keops. Include în itinerariul sesiunii tale de cumpărături locațiile H&M și Orsay și vei fi surprins cu discounturi încântătoare.

 

Dacă ești pus pe mișcare, la INTERSPORT găsești articole la prețuri înjumătățite, la Buzz ai parte de reduceri de până la 40%, iar la Sizeer și Sport Vision te vei bucura de oferte promoționale.

 

Și în magazinele specializate în încălțăminte și articole de marochinărie vara a adus reduceri. Prețurile sunt reduse cu până la 50% la Salamander, Melania Scarpe, In Tempo și Medea.

 

Cosmeticele sunt nelipsite din trusa pentru vacanța la mare sau în vârf de munte. Produse de make-up și de îngrijire cu discount găseşti la Marionnaud.

 

Iar dacă ești în căutarea costumului de baie perfect, găsești propuneri reduse cu până la 70% la Ani’s, la Penti ai prețuri înjumătățite, iar la Jolidon te bucuri de oferte atrăgătoare.

 

Catalogul complet al promoțiilor estivale poate fi găsit pe www.iuliusmall.com/iasi/fashion.