Libra Internet Bank lansează Libra Pay

Libra Internet Bank lansează Libra Pay, aplicaţie disponibilă pentru smartphone-uri cu sistem de operare Android, prin care clienţii persoane fizice care deţin carduri Libra emise sub sigla Mastercard pot plăti cu telefonul în locul cardului şi, de asemenea, pot retrage bani de la bancomatele care dispun de tehnologie contactless şi au afişată sigla Mastercard.

„Plata cu telefonul este un pas firesc pentru Libra Internet Bank, în condiţiile în care vorbim despre una dintre cele mai solicitate funcţionalităţi din partea clienţilor noştri persoane fizice. Astăzi, pentru telefoanele care folosesc Android. În curând, şi pentru alte sisteme de operare utilizate pe dispozitivele mobile”, a declarat, într-un comunicat, Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play, clienţii având apoi posibilitatea înrolării cardurilor cu ajutorul tehnologiei NFC.

Libra Internet Bank este membră a grupului american de investiţii New Century Holdings din 2003. Cu o reţea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor şi acordă o atenţie deosebită tehnologiei moderne şi parteneriatelor cu fintech-urile. AGERPRES