Cinema City te invită la „Galeria inimilor frânte”, în Iulius Mall Iași

 

 

Cinema City a redeschis și te așteaptă cu cele mai noi premiere ale sezonului, dându-ți posibilitatea să trăiești emoții de neuitat într-o ambianță specială și în condiții de maximă siguranță. Un film de neratat este „Galeria inimilor frânte”, o comedie romantică care îți va arăta că este o artă să treci peste relațiile amoroase ratate.

Uneori păstrăm în suflet și în sertare amintiri din relațiile anterioare, dar ce se întâmplă când această colecție de amintiri ajunge să ne bântuie și astfel ne împiedică să ne vindecăm rănile și să ne deschidem inima pentru noi relații?

Lucy (Geraldine Viswanathan) știe prea bine ce înseamnă suferință din amor. A adunat în timp atâtea suveniruri care o țin captivă emoțional în fosta relație. Vulnerabilă, neîncrezătoare, se închide în cameră cu zilele, noroc cu prietenele care o scot la propriu dintre cearceafuri, obligând-o să iasă în lume.

Printr-un straniu concurs de împrejurări, îl cunoaște pe Nick (Dacre Montgomery), un tip care îi tot iese în cale. Arogantul cinic care aspiră să devină hotelier este amuzat de colecția ei de suveniruri haioase. Până când Lucy decide să renunțe la obiectele care-i amintesc de relațiile ei amoroase ratate, ba chiar are o idee năstrușnică: de a le expune în prima galerie de artă special dedicată celor dezamăgiți în dragoste, ca și ea – “Galeria inimilor frânte”.

 

Vino și tu la Cinema City din Iulius Mall Iași să vezi cele mai tari premiere!