Primii pași de balet se fac la „Spirit of Dance”, în Iulius Mall Iași

 Iubești dansul și vrei să înveți cât mai multe mișcări sau ai acasă o mică balerină care nu se mai oprește din făcut piruete? Veniți la școala de balet „Spirit of Dance” din Iulius Mall Iași, unde un instructor cu experiență oferă lecții de balet pentru copii, dar și pentru adulți!

La demisolul Iulius Mall Iași s-a inaugurat școala de balet „Spirit of Dance”, unde cei mici învață de la mișcările de bază, precum plie-uri și piruete, până la coregrafii mai complexe. Adulții pot merge și ei la cursuri de balet, în fiecare miercuri și vineri, dacă doresc să învețe noțiunile elementare și pot face stretching, reușind astfel să obțină o mai bună flexibilitate a corpului.

Cu nouă ani de experiență, Elena Toma este instructorul de balet care îi inițiază pe cei dornici în tainele dansului. Expresivitate, disciplină, imaginație și delicatețe sunt doar câteva dintre calitățile pe care le deprind cei interesați la cursurile de dans clasic.

Grupele de balet pentru copii sunt realizate în funcție de vârsta pe care o au cei mici. La fiecare curs, în sală participă doar zece copii, pentru ca instructorul să lucreze cu fiecare în parte și pentru a se menține distanța fizică. Totodată, cei mici pot opta să facă dans modern, unde vor învăța cele mai cool mișcări.

Și viitorii miri au parte de surprize la școala de balet Spirit of Dance. Dacă vă doriți un moment special, veniți să repetați împreună cu instructorul, iar dansul mirilor va deveni o adevărată poveste spusă în pași de vals.

Pentru detalii legate de înscrieri, dar și alte informații, accesează pagina de Facebook Spirit of Dance sau vino chiar la sala de dans din Iulius Mall Iași!