Primarul Mihai Chirica i-a felicitat pe fotbaliştii de la Poli Iaşi pentru succesul obţinut cu Dinamo

Primarul Mihai Chirica i-a felicitat pe fotbaliştii de la Poli Iaşi pentru victoria  obţinută sâmbătă seara, în Copou, împotriva lui Dinamo, scor 1-0, fiind convins că succesul în faţa “câinilor roşii” poate fi catalogat ca reprezentând punctul de plecare în cursa pentru evitarea retrogradării la finalul acestui sezon. Prin intermediul unei scrisori deschise, edilul a ţinut să-l felicite şi pe antrenorul Nicolo Napoli pentru modul în care a pregătit partida şi pentru încrederea pe care le-a insuflat-o jucătorilor. În încheiere, primarul îşi exprimă speranţa că succesul obţinut sâmbătă, în Copou, va fi urmat de alte victorii, care să conducă, în final, la menţinerea în prima ligă a formaţiei fanion a oraşului. În continuare, scrisoarea deschisă a primarului Mihai Chirica adresată fotbaliştilor şi antrenorului lui Poli Iaşi:

 

Bravo, băieţi! Vă felicit pentru această victorie importantă, prin care putem spera la un sezon de primăvară în care Poli Iași să readucă zâmbetul și încrederea tuturor suporterilor atât de greu încercați în ultimele meciuri.

Vreau să-l felicit pe antrenorul Nicolo Napoli pentru modul în care a pregătit jocul cu Dinamo București, pentru încrederea insuflată jucătorilor, concretizată într-un rezultat cu adevărat important.

Felicitările mele merg din toată inima către toți jucătorii care și-au adus contribuția la această izbândă care aduce speranță în Copou. Tuturor celor aflați în lotul Politehnicii le reamintesc faptul că reprezintă Iașul, oraș care a excelat dintotdeauna prin performanță. Este o carte de vizită care trebuie purtată mereu cu mândrie în orice înfruntare sportivă.

Sper ca această victorie să fie urmată de un parcurs care să anime pe toţi iubitorii fotbalului din Iaşi. Şi mai sper ca voi, cei care luptaţi în teren, să rămâneţi uniţi şi să vă concentraţi să aduceţi cât mai multe puncte echipei alb-albastre! Sunteţi profesionişti şi dovediţi tuturor că locul Politehnicii este în Liga I!

Felicitări Poli!

Cu prietenie,

MIHAI CHIRICA

Primarul Municipiului Iași