Bunătăți din fructe de mare, în acest weekend, la Iulius Mall Iași

 

 

Dacă atunci când vine vorba despre creveți, stridii, homari, scoici sau caracatiță ți se face poftă pe loc de o porție de paella, vino la Iulius Mall Iași! În acest weekend, Taverna Racilor Casa Pogor aduce preparate proaspete din fructe de mare și pește. Vino să încerci notele exotice ale bucătăriei mediteraneene și delectează-te cu bunătăți alese!

 

Weekend-ul acesta, în perioada 9 – 11 aprilie 2021, la Iulius Mall Iași se anunță o fuziune de gusturi exotice, meniuri mediteraneene și preparate speciale. Creveți grill sau în sos de vin, calamar sau scoici pane, care sunt preferatele tale? Taverna Racilor Casa Pogor aduce în parcarea Iulius Mall Iași o varietate de bunătăți din fructe de mare. Paella, tentacule de calamar gigant, inele de calamar pane, carne de scoici, dar și alte preparate cu specific mediteranean vor putea fi savurate.

Dacă fructele de mare nu se află printre preferatele tale, la Iulius Mall găsești și specialități din pește, precum: păstrăv somonat, red fish, sardine sau hamsii la grătar. După ce îți alegi meniul preferat, vino pe terasa Iulius Mall Iași și bucură-te de aromele exotice! Zonele de terasă sunt disponibile în proximitatea Nescafe și pe pietonalul din fața intrării principale în Iulius Mall Iași.

 

Taverna Racilor Casa Pogor îți propune și pește sau fructe de mare proaspete, pe care le poți achiziționa și prepara acasă după rețete speciale și mirodenii alese de tine, precum: păstrăv la cuptor sau red fish pe pat de legume.

 

Iubitorii bucătăriei mediteraneene se întâlnesc în Iulius Mall Iași!