Mai multe branduri şi promoţii mai mari, în ultimul weekend de Black Friday din an, la Palas!

 

Se spune că Black Friday marchează începutul sărbătorilor de iarnă și știm cu toţii că o să ai noroc tot anul, dacă de Revelion porți o piesă vestimentară nouă. Aşa că fă-ţi lista de cumpărături şi vino în Palas, unde ai parte de „Bucurii pe loc!”, în ultimul weekend de Black Friday! Brandurile ţi-au pregătit promoții de până la 80%, la tot ce ai nevoie pentru sărbători cu stil!

Moş Crăciun se grăbeşte să prindă cele mai bune preţuri de anul acesta, iar în Palas ofertele sunt de nerefuzat. Pentru ea, poți opta pentru bijuterii reduse de la SabriniPandora sau Sokolov.

Dacă vrei să îi oferi în dar produsele ei preferate de beauty, treci pe la magazinele de cosmetice Pupa Milano și Professional Shop care au oferte incredibile.

Outfit-uri statement şi promoții de sezon foarte tentante au pregătit brandurile BershkaH&MZARAMassimo DuttiNissa. Consultă catalogul online și descoperă ofertele brandurilor din Palas!

Să alegi cadoul perfect pentru el, poate fi destul de complicat. Ecco, Intersport, Levi`s și Pull & Bear îţi vin în ajutor cu promoții, la o varietate de produse.

Cei mici au și ei parte de promoții la Coccodrillo, iar casa poți să o decorezi în spiritul sărbătorilor de iarnă cu produse de sezon de la Zara HomeEnglish Home și Kitchen Shop care au oferte de neratat! Pentru prietenul tău blănos, Animax are surprize la prețuri mici, pe când MobiUP și Vetter au grijă de telefonul tău și îți propun reduceri incredibile.

Vino la Palas să descoperi ofertele din ultimul weekend de Black Friday!