Delicii culinare și destinații de shopping, printre ultimele noutăți ale verii, la Palas

Ansamblul mixed-use Palas este un proiect efervescent, care se adaptează trendurilor în materie de retail, dar și în funcție de cerințele comunității. Astfel, în Palas au fost inaugurate mai multe locații noi, iar de curând a început o reorganizare a unor chiriași, pentru a face loc unor noi branduri pe care ieșenii și le doresc mai aproape.

 

*** Inaugurări – Gelateria Gioelia, care propune înghețată artizanală * Coriolan, unde se găsesc cele mai spectaculoase bijuterii * Partigiano, cu delicii italienești * Mobs, cu savori urbane * Dr. Bubble, unde poți încerca un bubble tea * Uncle Mushu, cu deserturi delicioase * Mojito Lime, care te invită la cocktail-uri perfecte pentru zilele de vară * Mai Cha Bubble Tea Bar, care are ceaiuri cu bule aromate

Pe esplanada Palas s-a inaugurat, de curând, un food truck – Mobs –, unde gurmanzii se pot delecta, atât cu preparate sărate, cât și dulci. Mobs Sandwich, Hotdogs, Burgers sau Box-uri, cu cartofi, brânzeturi și legume, sunt propunerile pentru un răsfăț culinar, atunci când vrei să economisești timp sau să te bucuri de aer liber. Pentru momentele dulci, Mobs te așteaptă cu vafe aromate și o varietate de toppinguri.

Dr. Bubble este locul unde vara poți să te bucuri de un super bubble tea, cea mai nouă răcoritoare, care a cucerit papilele gustative ale mapamondului. Aflat tot pe esplanada Palaslângă food truck-ul Mobs, Dr. Bubble pregătește un bubble tea fresh, într-o varietate de arome: mango, căpșuni, kiwi, trandafiri, piersici și multe altele. Tot aici poți să încerci și o limonadă sau un smoothie, dacă vrei să alungi căldura.

În foodcourt-ul Palas, pofticioșii sunt așteptați să încerce deserturile de la Uncle Mushu. Torturi cu fructe, ciocolată sau arome exotice și cupcakes sunt doar câteva dintre deliciile dulci pe care le poți gusta în noua locație aflată în foodcourt, zona restaurantului Mesopotamia. Cu arome îmbietoare și ingrediente bine alese, deserturile Uncle Mushu vor deveni momentul tău de răsfăț.

Mai Cha Bubble Tea Bar le propune ieșenilor o paletă variată de ceaiuri aromate, ce pot fi mixate cu bule de diferite gusturi. Fie că alegi un ceai simplu amestecat cu bule cu gust de fructe de pădure sau ceai cu lapte și bule cu tapioca, cu siguranță vizita ta la Mai Cha Bubble Tea Bar va fi o experiență, pe care vei mai vrea să o repeți.

Vara aceasta, la Palas s-a deschis și Gioelia Cremeria, o gelaterie cu înghețată artizanală preparată zilnic, cu ingrediente proaspete. Prima locație din Iași a Gioelia Cremeria se află la nivelul -3 al Palas Mall vis-a-vis de La Ciambella. Ciocotella, cremă catalană, arahide sărate, fistic și migdale, panna cota și caramel, vanilie sau alune sunt câteva dintre cele peste 20 de arome pe care le poți gusta.

În Atrium a fost inaugurat și Coriolan, brand local cu 26 de ani de experiență în făurirea bijuteriilor. Noul magazin aduce o varietate de bijuterii din care viitorii miri pot să aleagă, dar și accesorii ce pot fi cadoul perfect pentru ocazii speciale.

O schimbare a avut loc și la Quartz Lounge, care a fost transformată într-o locație specială, unde pofticioșii sunt așteptați să se bucure de cele mai bune preparate cu specific italian. Partigiano este locul care îți reamintește de boemele pizzerii din Roma, cu pizza și paste după rețete autentice și cu ingrediente din Peninsulă pentru a-ți oferi savori napoletane.

În această vară, ieșenii se pot răcori și cu câte un cocktail de la Mojito Lime, locație aflată în parcul Palas, în zona terasei McDonald’s. Aromele tropicale ale răcoritoarelor te vor duce într-o călătorie exotică, în serile de vară când simți nevoia să te desprinzi de rutina cotidiană.

*** Relocări – Yves Rocher, U.S. Pollo Assn., Kultho, Telekom

 

Un proces de reorganizare se desfășoară în Palas, în această perioadă, astfel că, de curând, Yves Rocher s-a relocat la etajul 1 al Palasîn zona Cărturești. Dacă ești în căutarea unor cosmetice pe bază de plante, vino în noua locație Yves Rocher și discută cu specialiștii din magazin, care îți vor recomanda produsele potrivite pentru tine!

Brandul U.S Pollo Assn. s-a relocat la etajul 1 al Palaslângă Yves Rocher. Piesele vestimentare elegante și confortabile, dar și colecțiile de încălțăminte de sezon te așteaptă să le redescoperi în noua locație și să te pregătești pentru zilele de vară.

Povestea despre rafinament și emoție, transmisă prin bijuterii este spusă de KulthoÎn noua sa locație reamenajată, de la etajul 1 al Palas Mall. Având un nou design, care permite expunerea unui număr mai mare de bijuterii, Kultho le așteaptă pe doamnele și domnișoarele care sunt în căutarea accesoriului perfect.

Cei care au nevoie de serviciile Telekom, trebuie să știe că magazinul s-a mutat într-o nouă locație, la parterul clădirii de birouri United Business Center 2din zona Hotelului Internațional.