Don`t waste your future – Pregătește-te de școală la Palas, reciclând și câștigând premii care te reprezintă!

Viitorul capătă forme variate pentru copiii și tinerii de astăzi, în funcție de talentele, pasiunile, capacitățile, cunoștințele și planurile lor. Toate conectate, însă, la același mediu înconjurător, la fel pentru fiecare dintre ei. Comportamentele sănătoase, orientate spre un viitor sustenabil, se formează timpuriu, pentru că responsabilitatea ecologică nu este doar a adulților, ci a tuturor. De aceea, anul acesta, sub îndemnul „Don`t waste your future”, pregătirile pentru școală la Palas sunt prilej să descoperi că este cool să îți exprimi personalitatea, dar este cool și să reciclezi.

Sustenabilitatea, eco-friendly, responsabilitatea ecologică, protecția mediului, zero waste nu sunt doar termeni de studiu la disciplinele școlare, ci acțiuni cu impact real, pe care oricare dintre noi le poate implementa în stilul său de viață. Noile generații sunt și mai preocupate de amprenta pe care o au asupra mediului înconjurător, mai conștiente de importanța resurselor și cu mai multă inițiativă în a forma comportamente ecologice. Pentru că începutul anului școlar este despre educație, inclusiv cea aplicată după cursuri,  Palas Iași te invită să-ți găsești sursa de inspirație pentru pregătirile de școală în magazinele sale și la târgul de specialitate – Excelsior -, dar te provoacă și să reciclezi cărțile și caietele vechi și să le schimbi în premii.

Până pe 11 septembrie 2022, la Palas este activă campania „Don`t waste your future”, care îți propune să înlocuiești rechizitele vechi cu unele noi, reciclând. Centrul de Sustenabilitate este situat la intrarea dinspre Palatul Culturii, iar cei care acceptă provocarea trebuie să se prezinte cu minimum 3 kg de materiale din hârtie, din care minimum 60% să fie caiete și cărți. Cei care reciclează între 3 și 7 kg de hârtie vor primi un voucher cu valoare de 30 de lei (Mado, Teo’s, KungFood, Chubby Bubble Tea sau Motiko), alocat printr-un soft de selecție aleatorie, iar cei care aduc peste 8 kg, vor fi răsplătiți cu vouchere ori cec-uri cadou cu valoare de 50 de lei (Autograf, dm drogerie markt, Cărturești sau The MakeUpShop), acordate tot de soft. O persoană poate primi zilnic un singur premiu, indiferent de cantitatea de materiale reciclate.

Pentru că reciclarea poate fi și distractivă, dacă mergi la punctul de întâlnire „Slam dunk the paper junk”, de lângă restaurantul McDonald`s, și înscrii cel puțin o aruncare la coș din trei încercări, cu hârtie folosită, poți primi o coca cola. Iar surprizele continuă și în social media, acolo unde ai parte de un concurs care te face vedetă pe TikTok, alături de prietenii tăi, la fel de responsabili cu mediul. Află mai multe pe Facebook Palas Iași – https://www.facebook.com/palasiasi.

Dacă începutul de an școlar te inspiră pentru a da refresh garderobei, astfel încât să te reprezinte așa cum ești, te încurajează să cauți rechizitele și accesoriile care să te ajute să te dezvolți în cea mai bună versiune a ta, te provoacă să-ți urmezi pasiunile, indiferent dacă sunt orientate spre sport, muzică, artă sau doar amuzament, sigur la Palas găsești răspunsul.  Ai la dispoziție o varietate de branduri fashion și sport din care să-ți alegi outfit-urile prin care să-ți exprimi personalitatea, librării și magazine care îți devin parteneri în educație, gadget-urile care transformă studiul într-o experiență interactivă, restaurante și cafenele unde te poți reconecta cu ceilalți colegi și multe motive să fii TU cu adevărat.