Ținute casual și articole mereu la modă în pop-up store-ul KVL by Kenvelo, Lee Cooper și TIMEOUT din Iulius Mall Iași!

 

 

Pasionații stilului urban free sunt așteptați în Iulius Mall Iași cu o nouă experiență la cumpărături. Recent, s-a inaugurat un pop-up store ce reunește brandurile KVL by Kenvelo, Lee Cooper și TIMEOUT și care propune colecții sportswear pentru femei și bărbați. Astfel, articolele vestimentare și accesoriile în tonurile cromatice ale acestui sezon te așteaptă să le descoperi și să le incluzi în ținutele tale preferate.

Pop-up store-ul KVL by Kenvelo, Lee Cooper și TIMEOUT, disponibil în Iulius Mall, îi întâmpină pe ieșeni la parter și reunește în noua locație cei doi piloni ai mărcilor: dinamica și confortul. Dinamica pornește de la faptul că cele trei branduri își doresc să țină pasul cu noua generație și cu evoluția modei, mișcare reflectată și în noile articole vestimentare ce sunt expuse pe rafturile pop-up store-ului. Propunerile includ bluze chic, jachete călduroase, jeanși confortabili, cămăși stylish și diverse alte produse fashion. Materialele lejere, piesele funcționale ce oferă libertate, stilurile versatile pentru distracții de tot soiul, de dimineața devreme până noaptea târziu, diversitatea generoasă de culori și detaliile sunt atuurile principale ale colecțiilor care sunt ușor de asociat cu orice stil personal. Oferta mai include și o gamă de accesorii în trend, precum curele, eșarfe, genți și șepci, care îți vor completa toate ținutele.

 

Designerii KVL by Kenvelo lansează colecții de două ori pe an și creează peste 1.000 de modele pe sezon astfel încât, la fiecare două săptămâni să se regăsească în magazine noi piese dedicate stilului urban. Printre propuneri se regăsesc cămăşi cadrilate, pulovere groase cu model stilizat, pulovere fine, cardigane cu fermoar, dar și bluze cu mânecă lungă din tricot flauşat şi tricouri simple sau cu imprimeu frontal tip colaj.

La fel de celebru, Lee Cooper este un brand popular în lumea modei și, în special, în cea a denimului autentic încă din 1908. Compania a fost înființată în zona East End a Londrei, de către Morris Cooper, și a ajuns să fie la nivel global un pionier al vestimentației casual, perfectă pentru activități cotidiene, dar și un pionier al denimului, cu care se identifică de mai bine de 100 ani.

 

Brandul californian TIMEOUT a ajuns în Europa din 1995 și este sinonim cu hainele confortabile şi excepţionale, un brand optimist, total dedicat inovaţiei şi explorării unor noi stiluri.

 

În grupul IULIUS, Kenvelo mai are locații și în Iulius Town, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava, Lee Cooper se regăsește în Palas, Iulius Town, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Suceava, iar TIMEOUT este prezent și în Iulius Mall Cluj.