Mărțișoare Handmade și cadouri de Ziua Femeii, la Iulius Mall Iași

 

 

Dacă eşti pasionat de obiectele lucrate manual sau îţi plac articolele unicat, Iulius Mall Iaşi îţi vine în întâmpinare cu un târg tematic. Pentru că se apropie primăvara, de luni, 26 februarie, până joi, 8 martie, parterul Iulius Mall Iași va găzdui o ediție specială de Mărțișor a Târgului Handmade.

 

Simboluri ale anotimpului verde realizate manual, prin tehnici inedite și sub cele mai variate forme, vor putea fi alese de cei dornici să le ofere persoanelor dragi mărțișoare unicat. Create din mărgele, pietre prețioase și semiprețioase, hârtie, fimo, piele, materiale textile sau cu motive tradiționale, vestitorii cu fir alb și roșu vor oferi zâmbete celor care le vor purta.

 

La târg vor fi disponibile și sugestii originale de cadouri pentru Ziua Femeii, de la bijuterii felurite, accesorii și articole vestimentare, decorațiuni, tablouri, cutii de podoabe pictate manual, eșarfe, portofele, genți și multe alte articole handmade.

 

Târgul Handmade din Iulius Mall Iaşi reprezintă un prilej pentru ca artizanii lucrului manual să îşi etaleze imaginaţia şi priceperea, iar clienţii vor putea alege obiecte deosebite, la preţuri potrivite pentru orice buzunar.