Chef Foa vine la restaurantul Miraval din Palas și pregătește o seară cu experiențe culinare de excepție

Continuă serile învăluite în arome delicioase și preparate a la carte, la Miraval. În acest weekend Chef Foa, va găti două meniuri delicioase, îmbinând texturi și gusturi pentru o experiență culinară desăvârșită. Nu uita să îți rezervi o masă pentru că locurile sunt limitate!

Și în acest final de săptămână, vineripe 25 noiembrie 2022, Miraval propune o nouă seară plină de experiențe senzoriale inedite. Chef Foa a pregătit un „tango” al papilelor gustative, care va începe de la ora 19.00, iar cei prezenți la eveniment vor putea alege dintre cele două meniuri delicioase gătite de maestrul bucătar.

Prima opțiune include un Starter cu Pan brioche & caviarfel principal cu file de calcan cu texturi de legume și un desert KnickerBoker Glory. Al doilea meniu are același starter și desert, însă felul principal propune mușchi file de vită, texturi de legume și sos Bernaise. Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând pagina de Facebook a restaurantului Miraval.

Pentru o experiență desăvârșită, mood-ul va fi setat de DJ John Junior, care va avea grija ca tu să ai o seară excepțională. Dacă vrei să participi la eveniment, trebuie să știi că ai nevoie de rezervare, care se poate face la numărul de telefon 0790.999.449 sau la adresa de email rezervari@miraval.ro.

Vino să te descoperi cele mai intense preparate gătite de juratul Master Chef!