Tu ce îți cumperi anul acesta de Black Friday? Iulius Mall Iași are reduceri de până la 90%

 

 

Dear shopping lovers, vă anunțăm că în ultimul weekend de Black Friday prețurile au scăzut mai ceva decât temperaturile! Iulius Mall Iași are promoții care ajung și la 90%. Catalogul cu oferte este online pentru ca tu să găsești mai ușor ofertele.

 

Sezonul acesta se poartă curajul asortat cu originalitatea, iar piesa statement este confortul. Lasă creativitatea să preia controlul și personalizează-ți dressing-ul pentru că de Black Friday, Iulius Mall Iași îți luminează garderoba. Timp de trei zile, în perioada 25 – 27 noiembrie 2022, brandurile tale favorite te așteaptă cu reduceri de până la 90%.

 

Piele, ținte, franjuri sunt câteva dintre direcțiile în materie de fashion pe care designerii le-au adaptat în colecțiile actuale și pe care le găsești acum la oferte de nerefuzat la: Zara, Bershka, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Terranova, BSB, Penti, H&M. Dacă croiurile simetrice au fost vedetele până acum, iarna aceasta reinterpretarea este inovația sezonului. Vino la Koton, One Star Fashion, Keops, Motor, Mari-K și Rocco, unde ai promoții de până la 50%, dar și cele mai noi item-uri!

 

Your life, your choice, your shoes!

 

Tu știi cel mai bine cum este să fii în pantofii tăi, dar putem presupune că îți dorești să fie comozi. De Black Friday poți să îți achiziționezi mai multe perechi, ca să fii sigur că o să îți meargă bine tot anul (viitor). In Tempo și Medea sunt gata pentru Black Friday și afișează reduceri de până la 50%.

 

Shine bright cu ofertele de la brandurile de bijuterii! Pandora reduce cu 25% bijuteriile, iar Parfois vine cu 20% la genți, portofele, accesorii. Don’t walk, run to Iulius Mall Iaşi pentru că magazinele 4F, Buzz, Sport Vision au promoții de până 60%!

 

În materie de skincare și produse profesionale de make-up te pot ajuta specialiștii de la magazinele de profil. Iar dacă tot mergi, trebuie să știi că și aici ai oferte de Black Friday. Cupio, Marionnaud, My Geisha, Radiant și The Make-up Shop te întâmpină cu reduceri de până la 80%.

 

Pe lângă brandurile de fashion, în Iulius Mall Iași ai parte și de o varietate de locații care propun servicii necesare de zi cu zi, care sunt și ele reduse în acest weekend. Școala de IT pentru copii Code School Club, salonul de beauty Donna Carina, Lensa și Librarium au promoții.

 

Dacă ți se face foame de la atâtea ore de shopping, poți să treci prin foodcourt, unde Cartofisserie are oferte, iar Ozy Bakery, aflat în exteriorul Iulius Mall, are reduceri la produsele tale favorite.

 

De Black Friday ne întâlnim la Iulius Mall Iași! Nu uita să verifici catalogul online!