Wizz Air a alocat cea de-a 5-a aeronavă bazei sale din Iași

WIzz Air a alocat cea de-a 5-a aeronavă bazei sale din Iași.

Alocarea noii aeronave A321 NEO va permite companiei aeriene să crească frecvența pe următoarele rute:
3️⃣ zboruri pe săptămână către 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐫𝐩𝐨𝐨𝐥 și 𝐁𝐞𝐫𝐥𝐢𝐧
5️⃣ zboruri pe săptămână către 𝐁𝐚𝐫𝐜𝐞𝐥𝐨𝐧𝐚, 𝐃𝐨𝐫𝐭𝐦𝐮𝐧𝐝 și 𝐁𝐨𝐥𝐨𝐠𝐧𝐚
✈ precum și zboruri zilnice către 𝐏𝐚𝐫𝐢𝐬 și 𝐁𝐫𝐮𝐱𝐞𝐥𝐥𝐞𝐬
De asemenea, compania aeriană mărește numărul de zboruri de la 7️⃣ la 9️⃣ frecvențe pe săptămână către 𝐌𝐢𝐥𝐚𝐧𝐨, oferind astfel mai multe opțiuni de călătorie clienților săi.
„Evoluția Aeroportul Iași este fără precedent, iar extinderea bazei Wizz Air la #Iași cu cea de-a cincea aeronavă consolidează și mai mult parteneriatul pe care îl avem cu operatorul aerian. Astăzi, IASI Airport are cel mai mare număr de destinații externe din istoria sa și sunt convins că vom putea oferi pasagerilor mai multe oportunități de călătorie în viitor. Cu noul terminal T4 aproape de finalizare, ceea ce va crește capacitatea de procesare și va îmbunătăți facilitățile aeroportului, avem nevoie de o capacitate logistică pe măsură pentru a susține acest ritm de dezvoltare. Este îmbucurător să vedem că Iașul este prioritar pentru Wizz Air, care investește pentru a-și dezvolta baza de aici.
Scopul nostru final este să răspundem cât mai bine cerințelor pasagerilor și să le putem asigura o experiență plăcută pe aeroportul nostru din toate punctele de vedere, iar colaborarea cu operatorii aerieni este o componentă importantă a acestui proces.
Felicitări, Wizz Air, pentru alegerea de a aduce la Iași cea de-a cincea aeronavă!”, precizează Costel Alexe, președintele CJ Iași.