Spectacole de teatru pentru copii, petreceri și carnaval de toamnă, la Family Market Miroslava, în noiembrie

Family Market Miroslava reia seria activităților și a spectacolelor pentru copii, astfel că luna noiembrie aduce multă bucurie și distracție, dar și activități educative și spectacole prin intermediul cărora cei mici pot socializa și învăța cum să-și dezvolte creativitatea.

Pe data de 5 noiembrie 2023ora 11:00, în sala Congress HallTeatro Blu îi invită pe cei mici în ,,Laboratorul fermecat”. Profesorul Magician împreună cu asistenta sa, Roboțica Bip, le pregătesc copiilor spectatori ,,o oră” de magie și experimente condimentate cu mult umor. Situațiile neprevăzute apar la orice pas. Oare toate experimentele magice vor reuși?

12 noiembrie este dedicată petrecerii, iar BOO Party organizează Kids Party cu jocuri, facepainting, muzică și dans. Distracţia va avea loc tot în Congress Hall şi va fi o bună ocazie pentru cei mici să se întâlnească cu prietenii și să umple spațiul cu veselia lor.

Pe 19 noiembrie, BOO Party le dă întâlnire copiilor la ,,Carnavalul de Toamnă”, unde vor avea prilejul să întâlnească mascotele ghidușe și să participe la activitățile pregătite pentru ei. Sesiunile de facepainting, jocurile interactive, baloanele de săpun și, bineînțeles, muzica și dansul vor anima întreaga atmosferă.

Seria evenimentelor acestei luni se încheie pe 26 noiembrie cu spectacolul ,,Magie în bucătărie”. Piesa de teatru spune povestea Vrăjitoarei Bucluc; planurile sale culinare sunt date peste cap, dar un bucătar desprins din cărțile magice cu povești vine să o ajute. Chiar și bucătarul are nevoie de ajutor, iar copiii sunt invitați pe scenă să gătească după rețete magice.

Evenimentele vor avea loc la Congress Hallîncepând cu ora 11:00Participarea este gratuită, fără înscriere în prealabil, și în limita locurilor disponibile.