Cărturești Fandom din Palas este locul preferat al iubitorilor de comics, romane grafice, postere și figurine tematice, inspirate de cultura manga și geek!

Te inspiră serialele japoneze și lumile dark fantasy sau ești fan al Dragon Ball sau Death Note? Cărturești Fandom din Palas Iași este o locație care combină pasiunea pentru cărți, cultura geek și atmosfera vibrantă, vie a unui spațiu dedicat pasiunilor legate de cultura manga, comics și romanele grafice.

Cărturești Fandom e, mai întâi de toate, locul creativ de care ai nevoie pentru a evada din banalul cotidian. Locația este situată în Atriumul Palas și se adresează în principal tinerilor și adulților pasionați de cărțicultura popjocuri de societatefilme și serialemuzică k-pop, precum și persoanelor interesate de produsele tematice și de colecție. Vei mai găsi accesorii pentru birou și papetărie cu tematică din diferite colecții cunoscute ale marilor animații sau ale personajelor care au mers deja dincolo de serialul care i-a consacrat și au prins viață prin pasiunea celor care le îndrăgesc.

De la cărți, surprize din cultura pop și geek și până la revistedecorațiunijocuribenzi desenatetricouricănipostere și figurine tematicefilme și seriale în format DVD și Blu-rayCD-uriviniluri și tot felul de alte lucruri interesante, Cărturești este un loc prietenos unde cititorii se întâlnesc, discută, pun la cale proiecte, și, nu în ultimul rând, citesc. Cărturești Fandom nu este doar un loc de cumpărături, ci și un spațiu al comunităților de pasionațicare invită tinerii să se întâlnească la propriile cluburi de lecturădezbaterilansări de carteconcerteexpoziții de artă și multe alte evenimente.

Lasă-te inspirat de universul Fandom, bucură-te de promoții și oferte pe parcursul anului și înveselește-ți zilele, explorând variantele de cadouri de la Cărturești!