Ce-ți lipsește pentru nunta perfectă? Vino în weekend, la Palas Wedding Days, să găsești ofertele și soluțiile ideale pentru momentul tău de poveste!

Ce rochie de mireasă mi se potrivește? Verighete din aur alb sau galben? Sesiune foto în natură sau într-o clădire emblematică? Flori naturale sau decorațiuni handmade? Dacă și tu ai astfel de întrebări, pregătește-te pentru a doua ediție din acest an a Palas Wedding Days, târgul care oferă soluții și servicii pentru o nuntă de vis! Weekend-ul acesta, între 22 – 24 martie 2024, Atriumul Palas Mall reunește aproximativ 30 de expozanți care te vor ajuta să-ți pui la punct detaliile pentru ziua în care vei spune cel mai important „DA”.

 

Dacă nu ți-ai găsit încă rochia de mireasă la care ai visat sau încă nu te-ai decis ce stil ți se potrivește cel mai bine, de vineri până duminică, 22 – 24 martie, în Atrium Palas Mall vei putea defila printre sute de propuneri. Cu trenă detașabilă, tip sirenă sau tip prințesă, cu detalii minuțios lucrate sau simplă, din dantelă, voal sau satin, orice dileme ai privind rochia de mireasă vor dispărea când o vei îmbrăca pe cea făcută pentru tine. Iar la Palas Wedding Days ai mari șanse să o găsești, pentru că aici se vor reuni creații din întreaga regiune. La fel de important este și costumul de mire, astfel că expozanții prezenți la târg propun ținute în care să te simți confortabil și, în același timp, special.

La evenimentul din Palas vei găsi și bijuteriile care se transformă în amintiri pe viață. Verighete, inele de logodnă sau pur și simplu bijuteriile pe care le adori vor fi prezentate la standurile de la Palas Wedding Days. Tot aici vei găsi invitațiile potrivite pentru marele anunț, într-o diversitate de forme, culori și materiale. Iar ca totul să se desfășoare în cadrul de poveste la care visezi, vei găsi propuneri de decorațiuni care să vă reflecte personalitatea. Extravagante sau romantice, din flori naturale sau creații handmade, decorațiunile vă pot ajuta în a împărtăși cu cei dragi povestea voastră de iubire.

Distracția este elementul cheie al unei nunți reușite, așa că Palas Wedding Days vine în întmpinarea voastră cu soluții care să-i surprindă pe invitați, de la dansul mirilor, până la programe de entertainment. Și pentru că toate acestea trebuie să rămână vii în memorie întreaga viața, serviciile foto-video nu pot lipsi de pe lista pregătirilor. Expozanții prezenți vă vor ajuta să vă decideți chiar și asupra cadrului în care vreți să vă imortalizați dragostea, dar și ce servicii vi s-ar potrivi, în funcție de preferințele și creativitatea voastră.

Așadar, o listă de priorități în organizare și timp de petrecut printre oferte este tot ce ai nevoie pentru ca vizita la Palas Wedding Days să te apropie de nunta de poveste.