Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, se alătură Partidului Umanist Social Liberal

Preşedintele asociaţiei Partida Romilor „Pro Europa”, Nicolae Păun, a semnat documentul de adeziune la Partidul Umanist Social Liberal şi se va alătura în campania electorală preşedintelui executiv al partidului, Cristian Popescu – Piedone, a anunţat, luni, PUSL.

Potrivit unui comunicat al PUSL, transmis AGERPRES, Nicolae Păun, care semnează pentru prima dată un document de adeziune politică, îşi va păstra în continuare calitatea de preşedinte al Partidei Romilor la nivel naţional.

„Din punctul meu de vedere, PUSL este partidul care promovează ideile umaniste, socialiste şi liberale. Este singurul partid care se ocupă în primul şi în primul rând de problemele oamenilor aflaţi la nevoie. De acest lucru are nevoie ţara noastră, de oameni care îşi iubesc şi îşi ajută aproapele. Primarul Sectorului 5, preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, este un lider aproape de oameni! Acesta este motivul pentru care am decis să mă alături echipei PUSL! Totodată, pentru că sunt locuitor al Sectorului 5, îl susţin pe Vlad Popescu – Piedone pentru funcţia de primar al sectorului, pentru că ştiu că este un tânăr ambiţios, cu multă putere de muncă, care cunoaşte foarte bine problemele din teritoriu!”, a transmis Păun, conform comunicatului citat. AGERPRES