The Body Shop a deschis, în Palas, cea de-a treia sa locație din România. Vino să descoperi ofertele de la inaugurare!

The Body Shop, brandul de produse cosmetice apreciat la nivel global pentru produsele sale 100% vegane, inspirate din natură, a inaugurat miercuri, 24 aprilie 2024, în Palas Iași, prima sa locație din regiunea de Nord-Est și a treia din România. Cu ocazia deschiderii, primii 200 de clienți beneficiază de oferte speciale, dar asta nu este tot, sunt anunțate promoții de Paște. Vino în noua locația The Body Shop și bucură-te de noi experiențe senzoriale cu produse naturale, etice și sustenabile!

Brandul cu produse cosmetice naturale, vegane, cu experiență din 1976, The Body Shop a deschis în ansamblul mixed-use Palas cea de-a treia sa locație din RomâniaAcesta se află la nivelul -3 și propune o gamă largă de produse de skin-carecosmeticecadouri inspirate, wellness, home  cât și o selecție pentru domni. Cu ocazia deschiderii noului magazin, primii 200 de clienți vor primi un cadou în valoare 129 de lei, indiferent de valoarea bonului. Invitați speciali și multe surprize sunt pregătite pentru cei ce vor ajunge în magazin pe data de 24 aprilie. Mai mult decât atât, The Body Shop are și o ofertă  specială de Paște, astfel că la al doilea produs achiziționat beneficiați de 50% reducerevalabilă până la data de 12 mai.

Creme hidratantecu SPFexfolianțitratamente pentru tenseturi complete pentru duș, formate din geluriloțiuniuleiuri sau iaurturi de corpproduse de make-up, dar și parfumuri sunt câteva dintre opțiunile din magazin. În locația The Body Shop beneficiezi și de consiliere gratuită, experiențe de testare a produselor, pentru ca tu să alegi produsele care răspund cel mai bine nevoilor tale.

Vino în noua locație din Palas și bucură-te de experiențe complete de îngrijire și alte surprize!

Despre The Body Shop:

Fondat în 1976 în Brighton, Anglia, de către Dame Anita Roddick, The Body Shop este un brand global de frumusețe. The Body Shop caută să facă o diferență pozitivă în lume, oferind produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, îngrijire a părului, parfumuri şi machiaj de înaltă calitate, inspirate de natură, produse în mod etic şi sustenabil. După ce a fost pionier în filozofia conform căreia afacerile pot fi o forță pozitivă, acest etos este în continuare forţa motrice a brandului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.