Breaking News

Grupul european Affidea MedEuropa a inaugurat Centrul de Radioterapie din Păcurari

Grupul european Affidea MedEuropa a inaugurat Centrul de Radioterapie din Păcurari, o investiție foarte utilă pentru pacienții oncologici.
Clinica a fost construită pe un teren de circa 3.000 de metri pătrați, iar fața amplasamentului investitorul a amenajat și o bandă suplimentară de circulație prin supralărgirea străzii Păcurari.
ℹ️ MedEuropa este un proiect dezvoltat de Philippe Jacobs de la grupul Jacobs Holdings, un grup de investiţii elveţian cu afaceri în special în domeniul ciocolatei şi al cafelei, precum brandul Jacobs. În România, MedEuropa a deschis centre de radioterapie în Constanța, Braşov, Bucureşti, Oradea și, mai nou, în orașul nostru.
Recent, clinicile MedEuropa din România au fost achiziționate de Affidea, lider european în servicii medicale, cu peste 350 de centre și aproape 15.000 de angajați în 15 țări din Europa.
„Iașul este un important furnizor de servicii medicale la nivelul întregii Regiuni Nord-Est și nu numai și, de asemenea, centru universitar de referință în domeniul medical. Din cele 12 spitale (publice) din municipiu, Primăria administrează spitalele de Recuperare și „Dr. C. I . Parhon” și este partener în proiectul Spitalului Regional de Urgență.
Municipalitatea a investit mereu în dotările spitalelor din subordine, după cum și-a onorat prompt și cu responsabilitate toate obligațiile care îi revin în derularea proiectului Spitalului Regional.
Dar este important ca investițiile din fonduri europene, din bugetul local și național să fie însoțite în continuare de proiecte private, precum Centrul Affidea MedEuropa, astfel încât sistemul medical ieșean să ofere servicii la standardele pe care ni le dorim cu toții!
Felicitări investitorilor, succes cadrelor medicale și la cât mai multe vieți salvate!”, a transmis primarul Mihai Chirica.