GEROVITAL DEDICĂ ZIUA DE SÂMBĂTĂ FRUMUSEȚII, ÎN IULIUS MALL IAȘI

 

 

 

Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, este o zi dedicată frumuseții la Iulius Mall Iași. Clienții vor beneficia de teste de dermoanaliză și de recomandări privind produsele care li se potrivesc cel mai bine, în spațiul special amenajat de Gerovital, de la parterul mall-ului. În plus, cei care vor face cumpărături din magazinul Gerovital vor primi cadouri.

 

Vrei să afli secretele unei sesiuni de răsfăț personalizată pentru tine? Clienții Iulius Mall Iași preocupați de îngrijirea corectă a pielii lor vor beneficia de o zi dedicată frumuseții. Sâmbătă, 11 noiembrie 2017, de la ora 12.00, în spațiul special amenajat de Gerovital, situat la parterul Iulius Mall Iași, vor putea beneficia de teste gratuite de dermoanaliză, pe baza cărora vor primi recomandări și mostre de produse potrivite tenului lor. Totodată, persoanele care vor face cumpărături din magazinul Gerovital vor primi cadou un produs al brandului românesc.

 

De asemenea, în luna noiembrie, Gerovital sărbătorește 50 de ani de activitate alături de clienți. Cei care achiziționează produse în valoare de minimum 100 de lei din magazinul situat la etajul 1 al Iulius Mall Iași vor participa la tombola aniversară și vor avea șansa de a câștiga premii care să îi ajute în sesiunile lor de înfrumusețare. Mai multe detalii sunt disponibile accesând link-ul: http://iuliusmall.com/iasi/promotiile-lunii-noiembrie-la-gerovital/

 

Magazinul Gerovital din Iulius Mall Iași aparține brandului autohton de cosmetice Farmec, care deține în portofoliu produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și își comercializează produsele în aproximativ 30 țări.