Dispozitive de măsurare a temperaturii corporale, instalate la intrarea în pieţele agroalimentare

Începând cu data de 1 mai 2020, accesul în piețele agroalimentare, pentru toate categoriile de persoane (angajați, comercianți, cumpărători) va fi permis doar în urma verificării temperaturii (maxim 37,5 grade Celsius) și cu respectarea celorlalte măsuri de protecție luate anterior prezentei hotărâri. Pentru implementarea acestei măsuri, membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU), întruniţi joi într-o nouă şedinţă la Palatul Roznovanu, la convocarea primarului Mihai Chirica, au decis ca Primăria să transfere temporar SC Ecopiaţa SA șapte termometre la distanţă pentru măsurarea temperaturii corporale a persoanelor. De asemenea, CLSU a mai hotărât, în cadrul aceleiaşi şedinţe, continuarea programului de dezinfecție în piețele agroalimentare în fiecare zi, după închiderea programului de lucru. (E.M.)