Gabriel Mardarasevici, în dialog cu studenții despre carieră

Gabriel Mardarasevici, în dialog cu studenții despre carierăJoi, 26 martie 2015, cu începere de la ora 16:00, va avea loc o conferință despre carieră pentru studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” susținută de unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori ieșeni: Gabriel Maradarasevici. Întâlnirea cu studenții se va desfășura în Aula Magna „Mihai Eminescu”, iar tema va fi „De ce antreprenoriat”? Pentru a putea participa, trebuie să fiți înscriși în proiectul “Studenții de azi, profesioniștii de mâine”. Un număr limitat de locuri a devenit disponibil, astfel încât înscrierile sunt deschise studenților de la Biologie, Chimie, FEAA, Fizică, Litere, Matematică și Psihologie și Științele Educației, pe cariera.uvt.ro.

Gabriel Mardarasevici se descrie pe sine astfel: „22 de ani, judo de performanță;  21 de ani, experiență de afaceri; 21 de ani, experiență de părinte; 20 de ani, studii instituționalizate. Antreprenor cu o mulțime de întrebări.” În prezent, este Acting Chairman la Focality.Participarea la minimum o conferință de management al carierei este una dintre activitățile obligatorii pentru studenții înscriși în proiectul “Studenții de Azi, Profesioniștii de Mâine”. Următoarele conferințe organizate în cadrul proiectului vor fi:

26 martie 2015 – toate facultățile

31 martie 2015 – conferință pentru studenții de la Psihologie și Științele Educației

Etapele ulterioare din cadrul proiectului vor fi:

  • consiliere de carieră, oferită de specialiștii de la GI Group
  • vizite în companiile de profil
  • acordarea subvenției de 500 de lei studenților care au îndeplinit cele trei activități

Prin “Studenții de azi, profesioniștii de mâine”, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași își sprijină studenții pentru a face încă de pe acum primii pași în angajare. Universitatea le oferă ocazia de a cunoaște companii relevante pentru domeniul lor de studiu și de a-i întâlni pe cei care îi vor angaja după absolvire. De asemenea, consilierii de dezvoltare profesională îi vor ajuta pe studenți să își descopere punctele forte, abilitățile și cariera potrivită și, nu în ultimul rând, înscrișii vor lua parte la conferințe exclusiviste cu profesioniști de top.Înscrierile sunt deschise pentru studenții din anii I și II licență, respectiv anul I master de la facultățile: Biologie, Chimie, Fizică, Litere, Psihologie și Științele Educației, Matematică și FEAA.