Cristești: „Modernizare teren de sport pentru copii și tineret”

Comuna Cristești a beneficiat de o finanțare nerambursabilă, în valoare de 350.000 lei pentru implementarea obiectivului „Modernizare teren de sport pentru copii și tineret” prin Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială, inițiat de Consiliul Județean Iași – Iași County Council.
De curând, s-a realizat recepția lucrărilor pentru terenul de sport ce are o suprafață construită de 989,00 mp, prevăzut cu gazon sintetic, 10 proiectoare cu LED, două porți de fotbal cu plasă și fileu multifuncțional și coșuri de baschet.
⚽️„Un nou teren de sport pentru copiii din județul nostru a fost finalizat, iar Comuna Cristești este una dintre beneficiarele programului prin care urmărim să oferim copiilor condiții moderne și sigure în vederea desfășurării activităților sportive. Prin Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială urmărim o dezvoltarea echilibrată a tuturor comunităților din Iași, iar parteneriatul nostru cu primarii este unul onest, în favoarea cetățenilor.” a menționat Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.