Eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Recuperare.

Continuă proiectul cu finanțare europeană de eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Recuperare.
👷 În valoare totală actualizată de 40.108.596,52 lei (circa 8 milioane de euro), proiectul presupune termoizolarea anvelopei, eficientizarea sistemului actual de producere a energiei pentru încălzire / răcire, înlocuirea instalației de distribuție între punctul termic și tronsonul B și a distribuției principale din subsol și a coloanelor, modernizarea sistemului de acționare și ghidaj al lifturilor, realizarea de rampe de acces pentru persoane cu dizabilități, înlocuirea corpurilor de iluminat cu lămpi cu led, repararea trotuarelor etc.
🩺 „Este vorba de investiții foarte utile în cadrul programului general de modernizare a sistemului de sănătate. În plus, în condițiile în care utilitățile s-au scumpit masiv în ultimii ani, una dintre prioritățile noastre este tocmai eficientizarea consumului de energie.
Avem o școală performantă și un corp medical de excepție și creăm și cadrul pentru ca pacienții din Iași și din întreaga regiune să beneficieze de cele mai bune condiții de îngrijire!”, a declarat primarul Mihai Chirica.