O seară normală cu familia Addams

Ateneul Național din Iași, în colaborare cu Art You School și AKAdemy Talents, prezintă vineri, 25 octombrie 2024, de la ora 19:00, la Sala Unirii, premiera musical-ului O seară normală cu familia Addams. Această adaptare vibrantă și plină de viață a îndrăgitei povești aduce pe scenă personajele fascinante și situațiile hilare ale familiei Addams într-o manieră unică.
Sub viziunea regizorală a lui Daniel Onoae, musicalul promite să încânte publicul cu o combinație de umor negru, melodii captivante și coregrafie spectaculoasă. Distribuția include actori talentați, care vor aduce la viață fiecare membru al familiei Addams, oferind o experiență memorabilă.
„Vă invităm să petreceți alături de noi O seară normală cu familia Addams, un musical cu accente romantice, ironie fină și umor negru. Spectacolul vorbește despre loialitate, adevăr și conceptul de normalitate. Cu toate că, în aparență, familia Addams pare înfricoșătoare, după ce ajungi să îi cunoști, sunt oameni extrem de normali, ospitalieri și cu principii sănătoase despre familie”, a declarat regizorul Daniel Onoae.
Din echipa de creația fac parte: Ioana Jora și Andrei Morteci (scenografie), Alexandra Amarandei (vocal coach), AKAdemy Talents Recording Studio (aranjament muzical), Marius Ciprian (mix&master).
Achiziționarea biletelor se poate face online, pe site-ul https://www.ateneuiasi.ro/class/artyou-school-premiera/, sau la casieria instituției.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.